fbpx

Se denne korte video om vores test-ydelser og kompetencer.

Kontakt os

accredited testing

EKTOS TRS A/S, som ligger i København, er akkrediteret af DANAK, hvilket betyder, at vi kan tilbyde det nødvendige grundlag for godkendelser og certificeringer af dit elektroniske produkt i en lang række lande. Vi kan for eksempel hjælpe dig med CE-certificering i EU, FCC og IC-certificeringer i Nordamerika og VCCI-certificeringer i Japan. DANAK er det nationale akkrediteringsorgan i Danmark, udpeget af Sikkerhedsstyrelsen under Erhvervs- og Vækstministeriet.

Vi kan hjælpe dig med de følgende certificeringer

               CE-certificering til EU-lande

    Industry Canada

               Wheelmark til marineudstyr i EU

               FCC-certificering til Nordamerika

          VCCI-certificering til Japan

Vi kan hjælpe dig med at leve op til kravene i disse standarder og direktiver

Elektromagnetisk kompatibilitet (EMC)

Lavspændingsdirektivet (LVD)

Radioudstyrsdirektivet (RED)

Begrænsning af farlige substanser (RoHS)

Hvad er DANAK?

DANAK er det nationale akkrediteringsorgan i Danmark, udpeget af Sikkerhedsstyrelsen under Erhvervsministeriet. Ved akkreditering kontrollerer og efterprøver DANAK virksomhedens processer, rutiner, procedurer, samt medarbejdernes kompetencer. DANAK verificerer derudover at virksomhedens udstyr er kalibreret, samt at måleresultaterne er pålidelige, og at de bliver registreret nøjagtigt.

Se vores akkrediteringsområder

Ikke-akkrediteret test

Vi har et typetestlaboratorium i vores hovedkvarter i Viborg, hvor vi kan udføre EMC-tests, elektriske sikkerhedstests, klimatests og vibrations- og stødtests. Vi kan hjælpe dig med at møde de typiske krav stillet af EMC direktivet, lavspændingsdirektivet og de større marine-klassifikationsselskaber såvel som generelle UL industrielle standarter.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring til vores test-lab i Viborg på +4570701499 eller send en mail til info@ektos.net for mere information om priser eller reservation af test-ressourcer.

HALT-test

Vi har et af de nyeste HALT-kamre i vores test-lab iViborg. HALT-tests kan bidrage til en markant forbedring af robustheden og pålideligheden af elektroniske og mekaniske produkter. HALT finder så mange svagheder som muligt på den kortest mulige tid ved at kombinere vibrationer med drastiske temperaturskift. Denne form for test gør det muligt for ingeniøren at identificere, analysere og eliminere svaghederne inden produktet bliver produceret og solgt på markedet.

Vi tilbyder introduktionshold og afholder HALT-dage i Viborg, hvor du får mulighed for at lære mere om testmetoden og afprøve den. Kontakt os med det samme og book en tid, eller tal med os om, hvordan dit produkt kan drage fordel af en HALT-test.

Illustration-certifications2

Certificeringer og godkendelser

Vores erfarne testingeniører kan repræsentere din organisation, når certificeringer og godkendelser skal indhentes hos myndigheder og certificeringsagenturer som for eksempel marineadministrationer, Underwriter’s Laboratories, CSA, Lloyd’s Register of Shipping, osv.

Ring til os på +45 7070 1499 eller kontakt os via kontaktformularen nedenfor, hvis du er interesseret i en uformel snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå de nødvendige certificeringer og godkendelser.

Download faktablade