vores kunder og samarbejdspartnere

UDVALGTE CASES

See all cases
Når lys og it smelter sammen

LED iBOND

LED iBond producerer nogle af verdens mest avancerede LED-paneler

Se case
Mobil betalingsterminal koblet til smartphone

Ergonomic Solutions

SpacePole Duo flytter betalingen fra kasselinjen og ud på butiksgulvet

Se case
Fuldautomatisk fordeling af frisk foder og strøelse

JH Agro

EKTOS udvikler styring og trådløs kommunikation til strøsystem fra JH Agro

Se case

Brancher vi arbejder indenfor

Vores testlaboratorium er specielt godt udstyret til at håndtere elektroniske produkter udviklet til hårde miljøer, men vi udfører udviklingsprojekter indenfor mange forskellige industrier, fordi den samme type elektronik, som for eksempel styringer, sjældent er markant anderledes selvom brugsscenariet er.

LANDBRUG

At minimere indvirkning på miljøet og optimere udbyttet er nogle af formålene med ”smart-farming”. Vi har hos EKTOS erfaring med at udvikle elektronik til landbrugsmaskiner, som for eksempel styringer, der regulerer sprøjtemaskiner, så et område ikke bliver sprøjtet flere gange.

klimastyring

Vi har udviklet mange forskellige styringer til HVAC-systemer, til regulering af temperatur, ventilation og airconditioning. Vi har udviklet løsnigner til private hjem, men også til offentlige og private institutioner som skoler, indkøbscentre, banker, osv.

MARINE og forsvar

Vi har erfaring med at udvikle styringer og andre elektroniske løsninger til hårde miljøer hvor kvalitet og pålidelighed er essentiel. Vores test-afdeling kan sikre, at produktet møder de stramme krav, og at det kan opnå de nødvendige godkendelser indenfor marine og forsvars-industrien.

ENERGI

Vi har gennemført en række udviklingsprojekter inden for styring, beskyttelse og monitorering af forskellige typer af energianlæg, som for eksempel brændselscelleanlæg og effektomformere.

sundhedsteknologi

Vi har udført en række forskellige projekter for kunder indenfor sundhedsområdet, som for eksempel udstyr til diagnosticering, behandling og monitorering af operationer. Vi har blandt andet været med til at udvikle ”skin pins” som måler cellerne i huden, og opladere til batterier i kørestole. Vi forstår at pålidelighed og sikkerhed er essentiel, og vi kan sikre at vores produkter opnår de nødvendige godkendelser krævet af branchen.