vores kunder og samarbejdspartnere

UDVALGTE CASES

Se alle cases
Mobil-app og sensor optimerer  installationen af ventilationssystemer

TROX Auranor

TROX og EKTOS har udviklet en smartphone-app og en sensor til at installere ventilationssystemer

View case
EKTOS hjælper Wear & Care Technologies med udviklingen af sensor-teknologi til voksenble gennem test

Wear & Care Technologies

EKTOS har testet en trådløs medicinsk enhed, der overvåger voksenbleer i f.eks. plejesektoren

View case
Smartphone og elcykel koblet sammen med IoT-løsning

Promovec

EKTOS har udviklet en smartphone app og en trådløs kommunikationsprotokol for e-cykler

View case

Brancher vi arbejder indenfor

Vores testlaboratorium er specielt godt udstyret til at håndtere elektroniske produkter udviklet til hårde miljøer, men vi udfører udviklingsprojekter indenfor mange forskellige industrier, fordi den samme type elektronik, som for eksempel styringer, sjældent er markant anderledes selvom brugsscenariet er.

LANDBRUG

At minimere indvirkning på miljøet og optimere udbyttet er nogle af formålene med ”smart-farming”. Vi har hos EKTOS erfaring med at udvikle elektronik til landbrugsmaskiner, som for eksempel styringer, der regulerer sprøjtemaskiner, så et område ikke bliver sprøjtet flere gange.

klimastyring

Vi har udviklet mange forskellige styringer til HVAC-systemer, til regulering af temperatur, ventilation og airconditioning. Vi har udviklet løsnigner til private hjem, men også til offentlige og private institutioner som skoler, indkøbscentre, banker, osv.

MARINE og forsvar

Vi har erfaring med at udvikle styringer og andre elektroniske løsninger til hårde miljøer hvor kvalitet og pålidelighed er essentiel. Vores test-afdeling kan sikre, at produktet møder de stramme krav, og at det kan opnå de nødvendige godkendelser indenfor marine og forsvars-industrien.

ENERGI

Vi har gennemført en række udviklingsprojekter inden for styring, beskyttelse og monitorering af forskellige typer af energianlæg, som for eksempel brændselscelleanlæg og effektomformere.

sundhedsteknologi

Vi har udført en række forskellige projekter for kunder indenfor sundhedsområdet, som for eksempel udstyr til diagnosticering, behandling og monitorering af operationer. Vi har blandt andet været med til at udvikle ”skin pins” som måler cellerne i huden, og opladere til batterier i kørestole. Vi forstår at pålidelighed og sikkerhed er essentiel, og vi kan sikre at vores produkter opnår de nødvendige godkendelser krævet af branchen.