Hos EKTOS kan vi håndtere det komplette udviklingsforløb fra den indledende specifikationsfase, udvikling, testing, og verificeringsfasen, til produktmodning, typetest, og prototypeproduktion. Læs mere om vores services på denne side eller kontakt os med det samme for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os

Projektvurdering

Printudlægning

Udviklingsteams

Projektledelse

Prototype-
fremstilling

Test-ydelser

Projektvurdering

Vi kan hjælpe dig med at specificere alle krav til den løsning, du har brug for. Vores projektledere vil sammen med dine specialister analysere funktionalitetskrav, skabe overblik over myndighedsgodkendelser og identificere pålidelighedsmål såvel som målsætningen for produktionsomkostninger.

Printudlægning

Vi har den nødvendige viden og de nødvendige værktøjer til at udlægge dine printkort, hvad enten de er simple eller komplekse. Vores printudlæggere og hardware-ingeniører har mange års erfaring med at udvikle kredsløb, løse potentielle EMC-problemer, håndtere varmeafledning osv. Vores udviklere kan sikre det bedst mulige design af dine printekort.

Udviklingsteams

Vi har et yderst kvalificeret hold af hardware- og softwareingeniører, som sætter pris på nye udfordringer og som elsker at finde gode og intelligente løsninger. Fordi vi har et stort team, og fordi vores setup er fleksibelt, tilbyder vi hurtig justering af de kvalifikationer, som er nødvendige i dit projekt.

Projektledelse

Vores projektledere i Danmark arbejder tæt sammen med dig som kunde for at sikre klar kommunikation i udviklingsforløbet. Vores projektledere sikrer, at kravene til dit produkt, budget og projektplan bliver opfyldt ved bl.a. at strukturere forløbet i overensstemmelse med vores effektive projektmodel.

Prototypefremstilling

Vi har vores eget prototypeværksted, hvor vi kan fremstille mindre serier af prototyper på under 24 timer. EKTOS fremstiller  selvfølgelig prototyper til egne projekter, men vi tilbyder nu også at fremstille prototyper til andre udviklingsprojekter. Vores unikke opbygning med produktion af råprint og komponentmontering under samme tag giver den kortest mulige gennemløbstid, så det f.eks er muligt at teste forbedringer vedr. EMC, varmeafgivelse eller nye funktioner med en hurtig prototype.

Læs mere om vores prototypefremstilling

Måske kan du spare i dit udviklingsprojekt ved at arbejde sammen med os?

Ring eller skriv til os med det samme, så vi kan tale om, hvordan vi bidrage til dit projekt.

Kontakt os

Sådan kan du arbejde sammen med os

Fastpris-modellen: Hvis vi indgår i et fastpris-samarbejde betyder det, at vi på baggrund af en grundspecifikation udfører projektet indenfor aftalte budget og tidsramme.

Time & Material-modellen: Hvis dit projekt er forholdsvist småt, eller hvis du kun har brug for assistance til en mindre del af et udviklingsforløb, du selv leder, vil Time & Material-modellen ofte være at foretrække. Her kan du på fleksibel vis trække på netop de ressourcer, du har brug for.

Fixed Team-modellen: Du kan drage fordel af denne kontraktmodel, hvis du har brug for assistance til flere projekter og opgaver eller gennem et længere tidsrum. I dette tilfælde sammensætter vi et ingeniørteam, som besidder de ønskede kompetencer, når du har brug for dem.

Akkrediteret test

EKTOS TRS A/S, som ligger i København, er akkrediteret af DANAK, hvilket betyder, at vi kan tilbyde det nødvendige grundlag for godkendelser og certificeringer af dit elektroniske produkt i en lang række lande. Vi kan for eksempel hjælpe dig med CE-certificering i EU, FCC og IC-certificeringer i Nordamerika og VCCI-certificeringer i Japan. DANAK er det nationale akkrediteringsorgan i Danmark, udpeget af Sikkerhedsstyrelsen under Erhvervs- og Vækstministeriet.

Orienterende test

Vi har et typetestlaboratorium i Struer, hvor vi kan udføre EMC-tests, elektriske sikkerhedstests, klimatests og vibrations- og stødtests. Vi kan hjælpe dig med at møde de typiske krav stillet af EMC direktivet, lavspændingsdirektivet og de større marine-klassifikationsselskaber såvel som generelle UL industrielle standarter.

Certificeringer og godkendelser

Vores erfarne testingeniører kan repræsentere din organisation, når certificeringer og godkendelser skal indhentes hos myndigheder og certificeringsagenturer som for eksempel marineadministrationer, Underwriter’s Laboratories, CSA, Lloyd’s Register of Shipping, osv.

HALT-test

Vi har et HALT-kamer i Struer. HALT-tests kan bidrage til en markant forbedring af robustheden og pålideligheden af elektroniske og mekaniske produkter. HALT finder så mange svagheder som muligt på den kortest mulige tid ved at kombinere vibrationer med drastiske temperaturskift. Denne form for test gør det muligt for ingeniøren at identificere, analysere og eliminere svaghederne inden produktet bliver produceret og solgt på markedet.

Lær mere om HALT-testing

Vi tilbyder introduktionshold og afholder HALT-dage i Struer, hvor du får mulighed for at lære mere om testmetoden og afprøve den. Kontakt os med det samme og book en tid, eller tal med os om, hvordan dit produkt kan drage fordel af en HALT-test.

Kontakt os

Production Test System

Vores Production Test System, eller PTS, er en effektiv og billig løsning til test af monterede print efter produktion.

Mere om PTS

Sådan kan du teste hos os

Du lader os gøre alt arbejdet: Du kan give os det produkt, du gerne vil have testet og lade vores testteam stå for hele processen fra start til slut. Det eneste, du skal gøre, er at modtage den færdige testrapport til slut.

Vi arbejder sammen i vores laboratorium: Du er velkommen til at udføre testen i samarbejde med os i vores laboratorium i Struer.

Download informationsmateriale